Mallorca

Strax innan klockan 16 idag studsade vi ner på svensk mark igen efter en vecka i charterbubblan. 
På Vings Sunwing Resort Cala Bona fanns allt man kan önska sig i sammanhanget. Allt för barnen och allt för att hålla oss vuxna nöjda under tiden. 

På de allra flesta sätt är det väldigt skönt att vara hemma igen. För även om det är varmt och mysigt hela dagarna är det långt ifrån någon semester (i ordets bemärkelse) att vara på resande fot med en 1- åring och en 3-åring. Inte ens i charterbubblan. Jag har som längst legat i solstolen i 15 minuter i sträck. På andra plats kommer ett tillfälle på fem minuter. Sen finns inget mer tillfälle. Och även om man är mentalt förberedd på just detta blir det ändå påfrestande i längden. Detta gäller kanske främst Felix som behöver ständig uppassning och uppmärksamhet. Just den här veckan verkade han också ha någon lätt förkylning i kroppen och var ständigt nära till ett sammanbrott. 

Men det att gnälla är såklart fel. Det är ett privilegium att kunna ge sina barn och sig själva sådana här upplevelser. Alla är inte lika lyckligt lottade. 

Och allt det "jobbiga" vägs såklart upp av alla ögonblick av glädje tillsammans med barnen. Att se Filippa bo i poolen hela dagarna och se hur hon lär sig att "simma" helt själv med armpuffar på. Att se Felix sista dagen kasta sig i vattnet och flyta som en liten fisk och tjuta av glädje. 

Hotellet var kanon och våra rum toppmoderna. Maten var bra och det fanns tre poolområden att välja mellan. Vädret gick inte att klaga på heller. Bortsett från ett par åskskurar var det sol och 30 grader hela tiden. 

Det fanns också en väldigt fin strandpromenad med affärer och restauranger flera kilometer ner till grannorten Cala Millor. Promenaden började direkt utanför hotellet och var ett perfekt sätt att ta sig i alla fall ett litet steg utanför bubblan. 

Sannolikheten är stor att vi kommer tillbaka hit. Så bra var det. 

Några bilder från veckan som gått:

Frukost på Quality hotel Arlanda 04:30 innan vi åkte.


Framme. Utsikt från balkong. 

Vrida huvudet åt höger. Helt okej. 


Varje kväll efter middagen. Minidisco med Lollo och Bernie. 

Kvällspromenad längs strandpromenaden. Filippa och bästisen Thilde vid torget i Cala Bona. 


Promenaden slutade med glass (och öl till papporna). 


Långa dagar vid poolen tar på krafterna. 


Syskonen Persson styr mot poolen den sista morgonen. 

Jag och barnen på balkongen i soluppgången i morse innan avresan. 


Halvtrångt vid lunch på flygplanet. 

Nu sover hela huset utom jag. I morgon blir jag hemma och vabbar dem. Filippa har åkt på en förkylning lagom till hemkomst och Felix är nära den känns det som. Vi lär hålla till mycket i tvättstugan. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0