Nedräkning

Sex dagar kvar tills vi får nycklarna. Sju dagar kvar tills vi sover vår första natt i nya huset. 
Vi har nu lämnat Gävle bakom oss och befinner oss i ingenmansland. Eller i alla fall hos svärföräldrarna i Valla. Inget dåligt med det, tvärtom så har vi det väldigt bra här och får maten lagad och kläderna tvättade. 
Men längtan efter att landa någonstans är stark nu. Inte minst hos Filippa som flera gånger i veckan sagt att hon "vill åka hem". För henne är det ju som vilket annat besök här som helst. Hon behöver ett hus och ett rum där hon känner sig hemma. Tur att det närmar sig.

---

Mitt i flyttröran har jag ju också börjat mitt nya jobb på Södermanlands Nyheter i Nyköping. Har hunnit med fyra introduktionsdagar och till stor del hunnit sätta mig in system och rutiner. Men mycket återstår givetvis. Allt känns
I alla fall mycket bra. Till och med pendlingen på ganska exakt en timme känns bra. 

Sändning av Studio Alarm i tisdags. Ett slags lokalt Efterlyst. 


Hjärtat av redaktionen där jag till stor del kommer att tillbringa mina arbetspass. 

---

Nedräkning ja. 
Den här flytten blir nog också början till slutet för denna blogg. 

Den kom till 2008 när vi bodde i Uppsala och sedan dess har jag uppdaterat den flera gånger i månaden utan undantag. Syftet med den var att på ett smidigt sätt uppdatera våra föräldrar och de närmaste på vad som händer i våra liv. Kanske framför allt efter det att barnen kommit. 

Men nu när vi flyttar hem känns det som att bloggen spelat ut sin roll. En annan bidragande orsak stavas Instagram. 2008 fanns det inget som var i närheten av något sådant. 

Några fler inlägg blir det nog. Men efter inflytt i huset lär de bli ytterst lätträknade. Då börjar en ny del av livet. 


RSS 2.0