Öppet hus

Källö förskola öppnade dörrarna idag på eftermiddagen och vi föräldrar fick vara med när barnen gick ut vid två. Lekar, målning och korv med bröd stod på programmet. Filippa trivs verkligen på förskolan och hon har byggt upp en bra relation med personalen och skaffat mänga vänner. Det känns såklart jobbigt att ta allt det ifrån henne i och med flytten. Det positiva är i alla fall att hon är så liten att hon kommer hinna hitta nya vänner innan skolan så småningom närmar sig. Hennes sista dag på Källö blir den 28 november. Hennes födelsedag. 

Korv med bröd. Även till föräldrarna. 

Ännu ett konstverk växer fram.

---

Idag lades vårt hus ut på Hemnet.se och jag spikade upp en skylt utanför med "Till salu" på. Plötsligt kändes allt så definitivt. I och med skylten blev allt på riktigt. 



---

Felix har efter ett par dåliga veckor kommit in i någorlunda bra sovrutiner igen (PEPPAR PEPPAR). Han vaknar oftast mellan sex och halv sju. I morse blev det kvart i sex. Mysigt att gå upp bara han och jag. Filippa sover nästan alltid till sju. I morse satt vi i soffan och kollade på slutet av Edmonton Oilers-Winnipeg Jets. Gött att NHL är igång igen. 

Felix gillar att krama om de vita kuddarna vi har i soffan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0