Nu börjar det

En månad till flytt. 
I alla fall till det första lasset. Det går den 30 november till familj och vänner. Det anda går den 13-14 december då vi får tillgång till huset.

När jag idag vek ihop de första flyttkartongerna önskade jag mig fram till den 15 december då alla våra saker är på plats i vårt nya hem. Den tid som nu väntar är ingen höjdare. Över en månad med alla våra tillhörigheter i kartonger och väskor. 

Men det känns ändå positivt att komma igång med det hela. Det är ju trots allt till något positivt vi flyttar. Det hade nog varit sju resor värre om vi av något anledning tvingats att flytta. Nu är det något vi ser fram emot. 

Vi har så smått börjat prata med Filippa om flytten. Hon har såhär långt förstått att vi ska flytta till ett annat hus. Och hon har gjort klart för oss att vi andra också får bo i "hennes" hus. Det tackar vi för.
Däremot tror jag inte hon förstått att hon ska flytta så långt bort och att hon aldrig mer kommer att träffa många av sina vänner här på gatan och på förskolan. 
Inte lätt för någon som inte ens fyllt tre år att greppa något sådant. 

Första kartongen. Filmer och mer filmer.

Traven som kommer att växa.

---

Bettina var ledig från skolarbete idag och vi ägnade förmiddagen åt lite packning innan vi hämtade Filippa från förskolan kl 14 och åkte vidare till Leklandet Delfinen som hon gillar så mycket. Även Felix höll igång bra. Så det var på nytt ett par trötta men nöjda kottar som slocknade strax efter sju ikväll. 

Gänget på Delfinen


Slocknad brorsa vid hemkomst.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0