Luciaflytt

Nu har vi äntligen fått ett definitivt datum för inflytt i vårt nya hus. Tidigare var det sagt måndag 16 december men en inflytt några dagar tidigare passar mycket bättre med mitt schema och i förrgår ringde säljaren av huset och sa att det gick att lösa några dagar tidigare. Skönt över huvud taget att komma in några dagar tidigare. Dels för att vi är inneboende hos föräldrar från den sista november och dels för att det blir skönt att komma i någorlunda ordning innan jul och nyår då vi kommer att vara på resande fot en del. 

Känns ändå lite märkligt att vi bara har en månad kvar av vår tid i Gävle. Det är ändå några år vi bott här och vi har hunnit lära känna stan väl. Och inte minst hunnit skaffa flera goda vänner som vi nu måste säga hejdå till. Både fredag och lördag hade vi vänner på besök. Men mycket av pratet handlade om hur de snart ska komma och hälsa på oss i nya huset. Så det är inte hejdå utan mer som på återseende. Tur att vi har gott om plats för gäster i huset.

---

Felix har dragit på sig ännu en förkylning och nätterna är instabila. Uppstigning mellan 5 och 6 är standard sedan tidigare. Förkylningen och vintertid gör det inte bättre. Så det är till att gå till sängs tidigt. Blir kl 22 idag med lite läsning. Hannes Råstams bok om fallet Thomas Quick är både lysande  och skakande sådan. 

Lite bollträning härom dagen. Ser fram emot många svettiga landhockeymatcher på gatan om ett par år. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0