Huset sålt

Idag föll en drös med stenar från våra axlar och ännu en bit i pusslet på plats. Efter ett helt gäng signaturer på fyra buntar papper på Fastighetsbyrån i Gävle är det klart med försäljningen av vårt radhus. En kvinna i 60-årsåldern hittade sitt drömboende på visningen i måndags, samtidigt som de andra inte var lika intresserade. Hon bjöd utgångspriset 1 250 000 och vi nappade direkt.  

Allt klart på mindre än ett dygn och vi är jättenöjda. Dels med att allt gick så snabbt och dels med att vi gör en kvarts miljon i vinst. Pengar som vi nu kan använda till att finansiera köpet av vårt nya hus. Pengar som vi inte hade varit i närheten av utan fem år och två försäljningar på bostadsmarknaden. 

Skönast är nog lättnaden för Bettina. Hon hade det jobbigt när försäljningen av förra lägenheten drog ut på tiden och hon hade det minst lika jobbigt nu. Har gjort ett superjobb med städningen och pysslet inför visningarna och i kontakten med mäklaren. Men knappt gått att prata med på en vecka. Så nu är vi alla i vår lilla familj glada att ha tillbaka vår riktiga mamma. 

Men lite jobb återstår. Helt lugna blir vi när flytten är klar. Lasset går sista helgen i november. Men vi får tillträde till huset tidigast 13 december så det blir ett glapp där vi får förvara möbler och oss själva hos vänner och familj. Tur då att vi har underbara människor runt oss där hemma som inte tvekar att ställa upp. 

Så ikväll har vi firat. 
På det sättet som två trötta småbarnsföräldrar gör. Med lösgodis, alkoholfri cider och en hyrfilm. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0