Felix går

Härom dagen tog han sina första steg på egen hand. Rätt var det var i köket ställde han sig upp och tog två-tre steg in i min famn. Känslan av den upplevelsen är svår att beskriva. Nu är det nog ett tag kvar innan han går ordentligt. Men det är nu vägen dit börjar. Han har i ett par veckor övat flitigt med den slitna men väldigt bra gåvagnen från Micki. Minst två månader tidigare än Filippa har han förstått vad den ska användas till och han går fram och tillbaka i full fart mellan kök och vardagsrum. Flitigt påhejad av sin syster. 

Jag kommer ihåg vilken lättnad det var i många lägen när Filippa lärde sig gå och stå. I många lägen när man är ute tex på stan eller i lekparken så går det inte att sätta ned ett barn och man blir enarmad. I bästa fall. Så nu blir det hårdträning de närmaste veckorna. Felix ska upp på fötter permanent så han kan jaga livet ur syrran och börja träna på bredsidorna. 





---

Imorgon är det den första av två visningar av vårt hus. 16:30 slår mäklaren upp porten upp och vi hoppas såklart att många kommer. Men det är en öppen visning utan föranmälan så vi har ingen aning. Städning och pyssel har pågått hela dagen och fortsätter imorgon. Vi tror vi har läget under kontroll. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0