Spektramox

Läkarbesöket i torsdags var värt varenda minut och krona. Felix undersöktes och dubbelsidig öroninflamation konstaterades. Läkaren skrev ut en annan antibiotika. Spektramox istället för Kåvepenin. Det gjorde susen på några timmar och i fredags morse vaknade Felix för första gången på en vecka utan att skrika av smärta/feber. Det gör det lite lättare även för en annan att vakna och kliva upp. 

Att två olika mediciner av samma typ kunde ha så annorlunda effekt. Man lär sig ständigt nya saker som förälder. 

Det är fantastiskt att ha den gamle, friske Felix tillbaka. Han som skrattar, klappar, bits och busar. Han som kan vara för sig själv några minuter och leka själv. Han som sover gott på nätterna och vaknar glad och pratandes. 

Friska allihopa passade vi på att ta en liten förmiddagspromenad. Felix har faktiskt inte varit ute tidigare och gått. Dåligt väder följt av sjukdomsveckorna har satt stopp. 
Men idag fick han komma ut och det lyste i ögonen på honom när han tittade sig omkring. Gåvagnen var ett måste då han för första gången hade sin vinteroverall och sina vinterkängor på sig. 

Bra träning inför förskolan. 

---

Igår hade vi barnkalas för Filippa och Felix. Deras kompisar från gatan var bjudna och det blev tårta, presenter och fiskdamm. Precis som det ska vara. 
15 småbarn och lika många vuxna på 50 kvadrat i två timmar är ett intressant experiment. Funkade bra. Barnen var nöjda och det är ju huvudsaken. Fotade enbart med systemkameran. Återkommer med bilder från kalaskaoset. 

---

På lördag smäller det. Flytten. Kartongerna hopar sig här hemma. Största oron just nu är att allt inte ska få plats i de två bilarna. Ruggigt svårt att uppskatta hur mycket plats sakerna tar och exakt hur stor volym vi har till förfogande. Blir till att skruva isär så mycket som möjligt. 

Sista dagarna i Gävle börjar imorgon. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0