Sjukveckan över

Peppar
Peppar

Barnen börjar så sakteliga komma tillbaka upp till hundra procent igen. Idag fick Filippa tillstånd av läkaren att avbryta sin penicillinkur. Hon skrek och kräktes upp det mesta på slutet. Felix får fortsätta ett par dagar till med penicillin och salva mot ögoninflamationen. Hostan på båda är över. I alla fall den som stör deras sömn. Så nu vågar man kanske hoppas på något som liknar okej nattsömn igen. 

Så idag gjorde vi comeback i offentligheten på öppna förskolan och imorgon är Filippa tillbaka på vanliga förskolan. Skönt med tanke på att jag och barnen förra veckan betade av all form av sysselsättning i hemmet. Pussel, filmer, målning, spel, leksaker. Speciellt har Filippa kommit in i en pusselperiod. Sitt 25-bitars med Pettson lägger hon nästan helt själv. 


Spel på paddan är bra och ofta lärorikt tidsfördriv.


Den här bilden säger det mesta om Felix tillstånd den senaste veckan. Vill gärna upp. Hela tiden. 

---

Igår var det dop för lille Hugo. En speciell känsla att stå där framme såklart och få det förtroendet med någon annans allra värdefullaste. Eftersom Hugos pappa Viktor är fadder åt Filippa ger det oss en speciell anledning att umgås i många år framöver. Efter ceremonin blev det lunch, kaffe och tårta. Mycket trevligt.

Hugo innan dopet.

Precis efter.


Felix var stiligast för dagen.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0