Vinterdag de luxe

För första morgonen på länge var det mulet när Filippa och jag gick upp vid 06:30 i morse. Det fortsatte så under större delen av det Formel 1-lopp vi kollade på. Men sen sprack det upp och vid elvatiden och det blev läge för den korvgrillning som en av grannarna undrat om vi ville följa med på. 
 
Så med barnvagnarna bar det iväg, först på asfalt, sen på is och till slut på packad snö den sista oplogade biten ut på T-udden som vi ofta besöker. Barnen kämpade på tappert i snön och till slut fick de sin belöning. 
 
Snart framme. Filippa jobbar på. 
 
Grannen Patrik tände elden och kidsen satt som förtrollade (en kort stund). 
 
Oskar, Noel och Filippa äter förrätt i form av smörgåsrån. 
 
Sen grillades det.
 
 
Barnen äter. Vuxna servar. Så funkar det. 
 
 
 
Mamma Therese och bröderna bus. 
 
Patrik och Oskar. 
 
På väg hemåt. Filippa traskade på utan klagomål. 
 
---
 
Som om det inte vore nog med den dosen friskluft blev det också en löprunda sent på eftermiddagen.
Drygt sju kilometer med vapendragaren Björn blev det. Inget mördartempo. Men skönt att bara komma ut och lufsa lite. I augusti måste jag vara i betydligt bättre form. Då ska jag springa en ganska tuff mil i form av Midnattsloppet. Har anmält mig till startgrupp två som ska klara det på mellan 45 och 50 minuter.
Sprang milen på 48:30 i somras men då var det på en snäll slinga här i grannskapet. Måste neråt en bit mot 45 på den tiden för att känna mig förberedd. 
 
---
 
Himmel och helvete. Så kan man kanske beskriva Kvalserien såhär långt för en leksing. Stabil seger mot SSK och märklig förlust mot Örebro. Från 2-0 till 2-5 i den matchen. Hur man än vrider och vänder på det är den förlsten väldogt tung. Rögle borta imorgon. Ur askan. In i elden. 
 
---
 
Avrundar med ett Felix-foto taget härom dagen. Han är rätt fin, vår lille pöjk. Stoneface-minen han håller beror  på att han undrar vad det är för svart klump som pappa håller upp framför ansiktet. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0