Tre månader

Felix. Brorsan. Hur klarade vi oss utan dig? Känns som du varit med oss i evigheter. Men tre månader är det.

Din plats i den här familjen är lika given som gjuten. Du har en syster som redan gör allt för dig. Hur sur hon än är på oss föräldrar i ena ögonblicket så ger hon dig de ömmaste av pussar och kramar i nästa.

Dina ständiga leenden och ljud får oss att undra vad du ska bli för ett litet busfrö. Kanske till och med busigare än din syster?

Du gör många av våra nätter fattiga på sömn, men när jag i den tidiga morgontimmen vaknar och ska kämpa mig upp till jobbet ligger du där och snusar. Fin på ett sätt som bara din syster kan mäta sig med.

Vi älskar dig!

/pappa och mamma


---

Filippas senaste framsteg är ett väldigt stort sådant. På toalettområdet så att säga. Utan att gå in på detaljer så är de så att behovet nummer två för det mesta nu mera uträttas på pottan när hon är hemma.

I övrigt är det numera standard med uppstigning innan 06 för Filippa. I morse blev det 05:42. Återstår att se när det nu blir imorgon. Lördag.


---

Den här veckan är vi allts stoltast över vår mamma. Hon tog igår kväll sitt livs första löprunda. Som hon stått i och kämpat med mat och träning de senaste tre månaderna. Mycket imponerande!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0