Inget är klart än. INGET ÄR KLART ÄN.

Inget är klart än, Leksands IF.

Men visst fan ser det bra ut. De tre senaste segrarna har varit så fruktansvärt sköna sådana och sådana som man vant sig vid att LIF i Kvalserien på något outgrundligt sätt förlorar till slut.

Nu är det sex poäng till godo med fyra matcher kvar. Närmast jagade lag är Timrå. Imorgon kväll möts LIF och Timrå. Imorgon kväll strax efter kl 21 kan det vara klart.
Seger och Leksands IF är i praktiken klart för Elitserien.
Nio poäng och 14 plusmål blir omöjligt för Timrå att ta in. Den målskillnad som LIF skaffat sig känns guld värd.

Det kan mycket väl bli torsk. Timrå är ett bra lag. Men det finns så många faktorer som trots allt pekar på LIF-seger. Målvaktsspelet, försvarsspelet, PP-effektiviteten.

Jag vet inte om det är bra eller dåligt att jag kommer att följa första halvan matchen på tåget via Radiosporten. Nervös redan nu.

---

Tåg ja. Imorgon direkt efter jobbet bär det av söderut via Stockholm central. Lär inte vara ensam där på en av årets största resdagar.

Och nog börjar man längta ordentligt efter Bettina och barnen. Ser på bilder att det händer saker med Felix varje dag. Och att inte få höra Filippa babbla på som attan med något meningslöst så man till slut blir irriterad.

Men känslan att vakna upp utvilad efter sju timmars ostörd sömn är obeskrivlig. Känns lite som att vara på spa.

Nu en snabbdusch innan kvällsmackan och läggdags.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0