Fullsmetad helg

Att en "obokad" helg kan fyllas med så mycket och gå så fort. Plötsligt är söndagskvällen är här och imorgon börjar en ny vecka.

Helgen inleddes med en after work. Tillsammans med kollegorna blev det två-tre bättre öl i solskenet utanför Bishops arms i söderbacken. Mycket trevligt.

Lördagen började med att jag och Filippa for iväg på veckohandling samtidigt som Bettina och Felix städade. Klockan ett var det kalas för Milo längre ner på gatan. Klockan fem tändes grillen och grannarna Mårten,
Mia, Greta och nyfödda Freja kom på besök.

Och med samma grannar åkte vi i morse iväg för årets första besök på Furuviksparken. Även i år har vi via jobbet gratis inträde. Heldag med djur, korvgrillning och karuseller. Sen åkte hem, lagade lasagne, badade barn, lade barn och slutligen fixade vi lite i trädgården.

Nu har vi ätit glass och pustar ut. Felix sover lite oroligt. Vi befarar fler tänder.

---

Välkommen till världen lille Hugo. Nyfödd och högt älskad son till min kusin Viktor och hans Sofia. Nu kan vi knappt vänta på helgen då vi ska få träffa det lilla underverket. Barnens syssling och en framtida buskompis till Felix får man anta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0