Andrum

Två morgonpass avslutade arbetsveckan. Lägg därtill en lugn helg hemma på gatan och det har funnits gott om tid för pyssel här hemma och mys med familjen. Att fredagsdygnet och stora delar av lördagen regnade bort och var en enda grå massa gör inget. I den här familjen gillar vi grå och regniga dagar. Vi var först ute och bunkrade upp inför lördagens kräftskiva, köpte ett litet bord och stolar till Filippa, sen skruvade vi ihop bordet (fick fin hjälp av Filippa), städade lite och styrde till sist upp fredagsmyset med Tacos och hela paketet.

Kändes bra att jobba morgon igen. Som vanligt har vi ju uppehåll över sommaren med morgonsändningarna och således ingen bemanning de tiderna. Det enda jobbiga är precis när klockan ringer 03:25 och jag är helt borta. När man väl är på plats och första koppen kaffe är upphälld är det bara att köra.

Nu är det jobb denna vecka sen en vecka ledigt. Andra inskolningsveckan på Filippas nya förskola tar jag hand om. Imorgon bär det av tidigt mot Stockholm. Upptakt till Elitserien vankas på Globen. Tränare, spelare, journalister. Givetvis med fokus på Brynäs för vår del. Kan aldrig bli för mycket Brynäs i sändningarna. Speciellt inte nu när de är regerande mästare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0