Sjukhuset igen

Nej, inte BB nu heller.

Även om vi närmar oss. Snart bara en månad kvar. Bettina kämpar på mycket tappert. Kroppen hennes börjar dock säga ifrån. Mer än när hon var gravid med Filippa. Därför har hon rejäla restriktioner på vad hon får göra här hemma. Helst av allt ska hon vila hela tiden.

Jobba ska hon göra ett par veckor till. Men förmodligen går hon hem en vecka tidigare än tänkt. Inte värt att riskera men för livet eller långa dagar med smärta för någon extra tusenlapp i lön.
Med lillkotten i magen verkar allt bra i alla fall. Har lagt sig "neråt" i väntan på att få komma ut. Ska bara lägga på sig de sista hektona i vikt.

På sjukhuset var vi för att kolla Filippas fot/ben igen hos barnortopeden. Det var två läkare som kollade på henne men ingen kunde se något konstigt. Det har också blivit bättre den senaste veckan vad vi har sett. Röntgenbilderna ser ut som de ska. Så nu kan vi egentligen bara avvakta. Det viktiga är att hon inte verkar ha ont.

Filippa var annars på ett strålande humör hela dagen. Jag jobbade kväll och vi var hemma på förmiddagen och lekte bland annat med Duplo. Det är mest jag som står för byggandet. Filippa övervakar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0