Happy meal

Lördagens utflykt gick till Falun. Tre år på raken har vi tänkt åka på Svenska skidspelen på Lugnet men av olika anledningar inte kunnat. Tio mil till en världscuptävling är ju ganska nära.

Så trots att vädret inte var det bästa gav vi oss av. Jättehäftigt att få uppleva trots flera plusgrader och en askgrå himmel.

Sen var Filippas humör inte på topp. Senare visade det sig att hon hade feber och någon form av problem med magen. Så hon var tapper ändå, vår lilla tjej.

Vi tittade på herrarnas lopp, 15 km klassisk masstart, men sen fick vi ge oss. Då inträffade dagens andra höjdpunkt. Vi stannade på Mc Donalds och Filippa fick äta sitt livs första Happy meal. Hon gillade det verkligen. Mumsade pommes och åt småbitar av burgaren. Lär bli fler gånger. Bra att kunna ta till när hon behöver muntras upp som igår.

Tyvärr är hon fortfarande sjuk och har haft feber, snuva och hosta. Lägg därtill en väldigt lös mage och blöjor som inte luktar hallon som resultat.

Kan alltså bli första Vabb-dagen redan första riktiga dagen på dagis. Jag jobbar kväll så vi ska avvakta till imorgon lunch och se. Ska lämna henne innan jag börjar jobba kl14.

Precis som igår har hon nu vaknat och är pigg. Hon är väldigt mammig och vill ligga nära, helst på, Bettina hela tiden. Förståeligt när hon mår som hon gör.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0