Glada nyheter

Från och med september får vi plats på förskolan bredvid vår gata. Nära på krypavstånd. Visserligen får vi hålla på med bilpusslandet, bensinslösandet och tidsslösandet ända fram till semestern, men det kan vi stå ut med så länge vi vet att det finns ett slut.

Annars har Filippa så smått börjat vänja sig vid de nya miljöerna och de nya människorna på sin nuvarande förskola. Igår bröt hon visserligen ihop när Bettina lämnade men sen hade det gått bra och när jag hämtade vid 17:30 satt hon och lekte glatt. Blev jätteglad när hon såg mig (utan att bryta ihop av glädje/förtvivlan). Sen började hon vinka och pussas med personalen. Jätteglad hela vägen hem.

Hon är altså frisk igen. En liten tand i nedre käken tror bi var anledningen till veckans sjukdom.

Idag jobbar Bettina. Efter det blir det en sväng till Ikea och spana på nytt köksbord. Sen väntar årets match (hittills). Leksand möter Rögle på hemmaplan i Kvalserien. Tre poäng är ett måste för fortsättningen av serien.

Imorgon blir det jobb. Bandyfinalen på Studenternas ska bevakas. Som vanligt har Gävleborg med ett lag i finalen och det ska intervjuas glada/ledsna fans till måndagens morgonsändningar. Alltid kul att vara på årets bandymatch. Bra betalt är det också.

Bild från imorse. Filippa är sur för att jag tog över teven. Kval till Malaysias GP gick före Bolibompa och Bamse.

Den andras från i onsdags, nät Filippa vaknade upp efter sin middagslur. Sjuk men utvilad solstråle.


Kommentarer
Postat av: Jenna

Hittills ja! Det lär definitivt komma fler av "årets match"! Tur att du la till hittills.... ; )

2012-03-24 @ 17:20:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0