Katrineholm

Nu är vi på plats i vår hemstad Katrineholm, som vi inte varit i sen slutet av september. Känns som en evighet. Och det är det ju nästan med våra mått mätt. Normalt är vi här i alla fall en gång i månaden.
Men Bettinas graviditet gjorde att vi besparade hennes rygg ett par av de resorna. Vilket nog var ganska klokt med tanke på hur ont hon hade dom sista veckorna.

Nu är vi i alla fall här och ska så vara fram till strax innan nyår då vi åker norrut och firar in 2013 med grannarna.

Vi bor hos min mamma till en början och flyttar på lördag in hos Bettinas föräldrar i Valla. Eventuellt blir det även ett par nätter hos pappa innan vi far hemåt. Inte lätt att känna sig nöjd med hur mycket man hinner träffa familjerna när vi är hemma. Skönt nu att det är ganska lång tid och inte bara ett par dagar som en vanlig helg. Och det bästa av allt är att vi har väldigt förstående föräldrar som aldrig klagat, aldrig krävt eller blivit missnöjda. Eller det har de säker blivit någon gång men de har isf varit väldigt skickliga på att inte visa det för oss. Och det är ju huvudsaken.

Resan igår gick i alla fall väldigt bra. V70:n svalde all packning och lite till. Filippa kollade på sin DVD och Felix sov nästan hela vägen. I Strängnäs fick vi stanna för en liten amningspaus. Men det var okej, för då fick pappan tillfälle att gå på toaletten. Kan annars vara förödande att stanna bilen då det väcker skönt sovande barn direkt.

Nu kurar vi in oss här ett par dagar innan julfirande väntar. Skönt att kunna ta det i vår takt.

Här skulle ett par bilder publicerats men den här skitappen strular som vanligt. Kanske kommer i ett extra inlägg. Om det funkar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0