In Flames

Sällan har jag varit sämre förberedd inför en konsert av dylik kaliber. Jobbat hela dagen. Rätt slut. En väntande jobbdag dagen efter.

Men In Flames på lilla Maxim i Gävle var precis så bra som en IF-konsert ska vara. Och att utan problem kunna stå så nära att jag kunde ha kliat sångaren Anders Fridén i skägget, gjorde ju inte saken sämre. Låtar som "System", "Bullet Ride" och "The quiet place" värmde. Men inget unikt tyvärr. Så är det när man sett bandet närmare tio gånger. Bonusen blev ett fångat plektrum efteråt. Från gitarristen Björn Gelotte. Har ett sen tidigare faktiskt, från Fryshuset 2006.

---

Veckans bästa grej är att Filippa nu börjar känna trygghet på förskolan. Inte en enda gång i veckAn bröt hon ihop vid lämning. Och i onsdags fick vi till och med ett litet leende när vi vinkade hejdå och åkte till jobbet.

Hon är så duktig vår lilla tös. Redan en stor tjej känns det som.

---

Ledig imorgon. Känns fantastiskt.
Pappa kommer upp på förmiddagen och vi ska bygga en liten altan här på framsidan. Eller ett litet grilldäck som jag kallar det. Blir förste assistent. Låter pappa sköta byggandet. Säkrast så. Men ska försöka lära mig så mycket som möjligt under tiden. På lördag kommer Eva och Therese. Grillpremiär så är inte alla omöjligt.

---

Inatt blir det uppesittarkväll. En Game Seven väntar i NHL:s slutspel. I Madison Square Garden. Bland det mest episka som går att följa i hockeysammanhang. Att det är Henke Lundquist mot Jakob Silfverberg gör ju inte saken tråkigare. Klockan på 01:00.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0