Guld

Tätt på given nu. Förra helgens feber har bytts ut mot illamående denna helg. Plus att envis hosta och snuva hänger kvar. Det började igår kväll med att jag först inte var sugen på fredagspilsner och sen inte på smörgåstårta. Då vet man. Något är fel. Hela kvällen och natten kände jag mig mer eller mindre spyfärdig. Men det blev inget. Idag har det varit bättre men aptiten är fortfarande ett frågetecken. Vad är det för monsterbaciller som gömmer sig på dagis?

Som lök på laxen hade Filippa en SÅN natt. Skrikig och gnällig. Somnade ordentligt mellan oss först vid tre. Sen gick vi upp 05:45. Ute föll blötsnön. Party.

---

60 mil på vägarna igår. Katrineholm tur o retur för att hämta nya bilen. Skobes för skrivning på papper med säljare Henke. Snabbt depåstopp hos mamma för lunch, turbofika i Valla och sen hem igen. Direkt till dagis för hämtning av Filippa.

Bilen skötte sig utmärkt. Trots det kämpiga väglaget med blötsnö. Vattensensorn på framrutan gjorde ett bra jobb. Valuta för pengarna direkt.

---

Det blev guld till slut. Känns kul att som gävlebo få uppleva det. Den här stan andas verkligen hockey. Och de senaste dagarna har det exploderat. "Guldet är hemma" heter det. Och ja, med 13 guld genom tiderna är det kanske ingen överdrift.

Jobbade ju morgon dagen efter och fick äran att förbereda guldsändningen. Hjälpte dessutom Nyhetsmorgon med en direktsändning från Scandic i Gävle. Hockeytyckaren Leif Boork gav sin syn på guldet dagen efter. Med hjälp av programmet Quicklink och en hyfsad uppkoppling kan vi sända live var som helst ifrån. Riktigt kul!

Ett par bilder:
Filippa lite nedstämd i sin vagn i torsdags. Tänder på g gör humöret svajigt, minst sagt.
Boork och programledare Marika i "studion".


Kommentarer
Postat av: Mackan

Fan va snygg han är Boork.

2012-04-23 @ 09:20:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0