99%

Febern gick över i söndags. Men krassligheten består och skiftar i grad och stil. Hostar nu mest. Har jobbat ändå. Borde kanske ibland vara bättre på att vara hemma när jag är sjuk. Borde nog varit hemma i måndags i alla fall. Men, men. Är man en lojal medarbetare så är man.

Var uppe i Läkerol i söndags och såg 8400 fanatiska gävlebor heja fram sitt lag till...en snöplig förlust på övertid. Stod med micken och guldfrågorna redo bara några meter från målburem där Jakob Silfverberg drog straffen stenhårt i stolpen. Istället avgjorde Skelefteå lite senare och har ju nu vunnit en till. Begreppet "små marginaler" är ju en sanslös klyscha i sportvärlden, men inte sällan passar den väl in. Nu laddar Gävle om för match 6. Är inte på plats. Jobbar morgon på fredag och bör sova tidigt. Men inte före matchen är slut.

Idag kom firman vi beställt markiser av. Vi tog två st på fönstrena på baksidan på övervåningen. Steker på bra i Filippas rum inland. Skönt att kunna dämpa det i sommar. Bild nedan.

Bettina hade jour och jobbade 13-20 idag. Jag jobbade morgon och kom hem tio. Så Filippa fick ledigt från dagis. På eftermiddagen var vi ute en sväng och åkte först Bobbycar på gatan och så tig vi vagnen bort till hästhagarna i närheten.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0