Barnvakt



Såhär stiliga var vi igår när vi gick på 30-årsfest.
Och för första gången lämnade bort Filippa till en barnvakt. Fast inte helt och hållet. Sanningen är att vi lämnade henne hemma där mormor och morfar snällt passade och vakade. Och festen var i föreningslokalen på vår innergård. Så det var en lagom premiär för oss och Filippa.
Ett nödsamtal blev det när Filippa var akut hungrig och trött. Så Bettina ryckte ut, gick över gården hem till oss, matade Filippa och var snart tillbaka på festen. Mycket smidigt.

Ett stort tack till svärföräldrar Birgitta och Lasse som åkte hit för att barnvakta.

Festen var riktigt trevlig. En före detta jobbarkompis och numera granne bjöd på mat och dryck och bordsplacering. Hamnade mitt emot en kille som jobbat på Korsnäs i 22 år. Vi pratade om otäcka arbetsplatsolyckor och hans framtida MC-verkstad.

Vid elva tyckte två trötta föräldrar att de fått nog av fest och gick över gården hem till en uppvaknande Filippa som nog längtade efter mamma och pappa.
Hon blev i alla fall inte ledsen av att se oss tillbaka.

---

Senaste tillskottet i skivsamlingen:



Hellsongs gör soft-covers på hårdrocksklassiker. Skivan är deras första och har varit ute ett tag. Många spår är riktigt bra arrangerade och fastnar på huvudet en efter en. De mest kända är nog deras variant av Maiden's 'Run to the hills'.

http://www.youtube.com/watch?v=-FsfUwnm_rg

---

Filippas fjärde simäventyr ägde rum idag på förmiddagen.

Svärfar fotograferade:



Dagens stora framsteg var ett dyk. Höll Fillippa med utsträckta armar och drog henne under vattenytan mot mig och slutligen upp i famnen. Det gick finfint. Först ingen reaktion alls, men 30 sekunder efter bllev hon rädd och grät lite. Vår duktiga lilla Swimpy.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0