Trött tjej


Mina tjejer en måndagskväll i januari. Så obeskrivligt vackra.

Efter en mycket bra och trevlig helg hemma i Katrineholm har det varit en trött Filippa de två senaste kvällarna. Inte så svårt att förstå med tanke på diverse avbrutna tupplurar och måltider mellan besök hos nära och kära. Svårt att veta hur mycket en liten tvåmånaders påverkas men helt oberörd kan hon inte vara med tanke på att även mamma och pappa var rätt möra på söndagskvällen.

---

Veckan på jobbet rivstartade med en häktningsförhandling i Gävle tingsrätt. En 34-åring som rånade SEB mitt i Gävle 2005 har slutligen nåtts av lagens långa arm. I det här fallet fick den sträcka sig ända till Irland faktiskt. 
Skurken försvann spårlöst efter rånet men greps 2007 på Irland.
Men då vägrade de irländska myndigheterna att lämna ut 34-åringen och det blev stiltje i fallet. Men häromdagen bestämde sig de sig helt sonika för att skicka hem karln.
Så imorse klev han, något snopen får man förmoda, in i sal 6 i Gävle tingsrätt och var 40 minuter senare häktad på sannolika skäl för bl. a grovt rån. Så kan det gå.

Fångade honom på bild:



För att få bilden håller jag upp kameran över huvudet och filmar in genom dörren in till rättssalen. Fotografer är inte tillåtna INNE i salen men alldeles utanför dörrhålet går det bra att stå. Så när reportrar och åhörare går in gäller det för oss fotografer att passa på. När vakterna tycker att det räcker ber de oss stänga dörren. Oftast får vi de 10-15 sekunder som behövs och alla är glada och nöjda.
Utom möjligtvis gangstern då.

---

In Flames är precis klara med sitt kommande album.
Bara mix och paketering kvar.
Ska bli sjukt intressant att se var de tagit vägen efter det senaste alstret som till 95 procent var helt fantastiskt. Skulle ju heller inte brista i gråt om de gör en spelning eller två i Sverige i sommar. Drömmen vore ju att de spelar på Getaway Rock i Gävle.
Då känner jag en journalist som snabbt ackrediterar sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0