Swimpy

Igår fick Filippa ett par badbyxor av det kända och etablerade barnbadklädsmärket Swimpy.
Sedan dess går hon under just det smeknamnet. Speciellt efter söndagsförmiddagens babysim. Vi klev upp tidigt och for till Valbo Sportcentrum där det på söndagar är dropin-babysim. Ny grupp startar varje kvart mellan nio och elva.


Pappa och Swimpy.


Första simtagen.

Riktigt så kul som på bilden ovan tyckte Filippa inte det var hela tiden. Då och då under den dryga tio minuter långa simturen kom det små vredesutbrott. Förmodligen var hon förbannad på att vi inte hade basängen helt för oss själva. Cirka 15 andra föräldrar med småbarn i olika åldrar plaskade runt omkring oss och skapade del oväsen. Man kan förstå att det är en lätt omtumlande upplevelse för en tvåmånaders liten tjej som inte varit med om något liknande förut. Totalt sett gav badet dock mersmak, både för mig och Filippa. Det ska börjas i tid!
Annars var den största utmaningen att på egen hand duscha och byta om med Filippa. Handduk, två väskor, en bilbarnstol och en skrikande bäbis. Tidigare har jag ju bara haft handduken och den ena väskan att hålla reda på. Men det gick bra till slut, efter två-tre rejäla utbrott från vår lilla Swimpy.

---

Kvällen i Söderhamn blev mycket trevlig och längre än väntat. Vi var hemma först vid 00:30 och kom i säng senare än så. Riktigt god smörgåstårta och mycket trevligt folk förgyllde kvällen. Pricken över I:et var ett stiligt och mycket vitalt födelsedagsbarn.


Markus Norin, 30 år ung.


Jag och Pontus.


Maria och Bettina.

---

Nu vankas söndagsslapp i form av sista The Pacific-avsnittet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0