Sonisphere




In Flames på Hovet 2009.  

Den 9 juli väntar samma show som på bilderna ovan.
Fast utomhus ett stenkast bort. Lägg till Slipknot, Mastodon och Mustasch och man får Sonisphere 2011 i Stockholm. Området kallas nåt i stil med Globe Arena Open Air och består av två scener, en precis utanför Hovet och en inne på Söderstadion. Biljetterna släpps den 25:e och då gäller det att ligga på eftersom det bara släpps 18 000 biljetter. Kan ju tyckas vara mycket men när dessa band samlas en sommarkväll i Stockholm är det inte det. I fjol var kapaciteten på Sonisphere 45 000 till exempel.

Ett fyrbäddars rum på Zinkens vandrarhem är redan reserverat.
Om bara vädergudarna är på bra humör blir det en svårslagen kväll.

---



Den där Filippa blir bara finare och finare för varje dag. Och större.
Känslan är att man vill trycka på pausknappen och ha henne som en liten bäbis i flera år. Men det vill man ju egentligen inte heller. De där små tecknen varje dag på utveckling är ju det som verkligen gläder en. Lite mer tanke och slipad motorik bakom armrörelserna och blicken som nu verkligen registrerar saker i omgivningen.

De senaste dagarna har vi också fått in en rätt bra sovrutin. Hon somnar in bra vid 21-22 och sover sen till 03-04 innan det är dags för mat. Känns bra att redan nu lära henne att det är godnatt vid en viss tid på kvällen.

Snart kan man också börja läsa alla de fina sagor vi fick i doppresent. Har redan börjat plugga på vaggvisor. Vargasången är den som fastnat först. Väldigt vacker. Filippa verkar dessutom gilla den och somnar tryggt i famnen när man börjar sjunga den. Den sången kräver ju dessutom inte någon vidare sångröst, vilket passar mig bra.



---

Längdskidor och andra åket i slalom, sen väntar IKEA.
Kvällen består i matlagning. Örtostfyllda kycklingfiléer och klyftpotäter står på menyn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0