Virus

Det första jag gjorde när jag och Filippa gick upp strax efter halv åtta i morse var att ringa till vårdcentralen. Nån kvart senare ringde de tillbaka och gav oss en läkartid kl.11. Väl där tog en jättebra läkare emot oss och han kunde snabbt konstatera att det inte var något allvarligt fel på Filippa. En virusinfektion i munnen är det som ställer till besvär.

Ett tag igår kväll var vi ganska säkra på att det var öroninflamation. Symptomen stämde (i alla fall de på öroninflamation.se) och Filippa skrek om möjligt ännu mer när Bettina kände henne på och runt öronen. Så det var skönt att det "bara" rör sig om smärtsamma blåsor.

Nu är det bara att vänta ut det hela. Enligt läkaren ska det vara i 7-10 dagar och imorgon har det gått åtta dagar sen vi såg den första blåsan.

Trots smärtan av blåsorna är hon för det mesta på gott humör på dagarna.



Ännu gladare blev hon när hon fick på sig den här tjusiga barbamössan som hennes farmor skickade i ett paket (tillsammans med lite strumpor och annat nyttigt till hösten).

Kvällarna och nätterna är värre.
Hon sover väldigt oroligt och har legat mellan oss de senaste nätterna. Det genererar inte den bästa sömnen men det känns tryggt för oss och även för henne (antar jag).

---

Häromdagen låg denna på skrivbordet på jobbet och väntade.



Fler och fler inom företaget tilldelas iPhones. Först säljarna (de drar in stålarna och är viktigast), sen cheferna och nu vi vanliga reportrar.

Eftersom vi numera redigerar och jobbar macbaserat underlättar det en hel del om alla också ringer med Jobs prylar. De är också tänkta att användas som mobila modem när vi direktsänder via nätet.

---

Som lök på laxen håller även jag på att bli sjuk.
I mitt fall rör det sig nog bara om en klassisk förkylning. Har nyst dagen lång och det börjar tjockna i halsen.
Säkra tecken båda två. Bara att packa ner nästdukarna i jobbväskan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0