Premiär

Ytterligare en helg hemma i Katrinestan är förbi.
Som vanligt har man hunnit träffa ungefär hälften av de man skulle vilja. Men det är bara att inse att helgen är cirka två dagar för kort och det är ingen idé att stressa i onödan. Vi bodde hela helgen hos mor och kände att vi kunde slappna av och framför allt låta Filippa komma till någe sånär ro.  

I lördags var vi på stor grillpremiär hos pappa och Eva.
Underbara tolv grader i luften och vindstilla. Lite, lite sol som nästan orkade igenom molntäcket.
En pilsner och en bättre whisky på det.


Far bjöd på Bowmore.


Grillen in action.


Rätt okej glöd till slut.


Samtidigt inomhus - en glad Filippa hos faster Therese.

---

Jag klarade mig från att sända ut några aprilskämt i fredags.
Det är mer än vad man kan säga om Gävledala. SVT:s stora mäktiga Gävledala sände ut Gefle Dagblads aprilskämt i telegramform i sina två första morgonsändningar. Läckert ackompanjerat med fräsig grafik.

Skadeglädjen är ju svår att skjuta bort. Och lättnaden att inte åkt dit själv är nästan ännu större. GD:s skämt kunde vilken morgontrött journalist som helst gått på utan första april-glasögonen på sig. Det handlade om att regeringen bestämt att en varg skulle planteras in i Gävles norra utkanter, därefter para sig och skapa ett litet revir här i trakten. Vargartiklar och telegram är mycket vanliga här uppe och så fort man ser ett gapar man stort och sväljer. Men något fick mig att tveka kring den här artikeln. Det var en lite, lite för bra nyhet för att vara sann.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0