Tio år

Ledig fredag idag.
Det är ganska svårt att beskriva hur skönt det är. Vi som jobbade kväll (och natt) i söndags har turats om att få en vilodag under veckan. Det tackar vi för.
Ledig från jobbet är en sak. Ledig från sysslor en helt annan. En lista av ärenden har sakta men säkert växt fram under veckan. Så värst mycket slappande blir det således inte.

Dessutom bär det av hemåt Katrineholm mot eftermiddagen när Bettina slutat jobba. På lördag är det samling på Statt för alla som slutade nian för tio år sedan på Södra Skolan. Vad jag vet är det drygt tio som kommer från min gamla klass. Tio år. Vissa av dem har jag inte träffat en enda gång sen den där försommardagen år 2000.
Blir en intressant upplevelse.

Det här blir förmodligen sista gången vi åker hem som ett par. Nästa gången är vi en trio. Oktober är fullbokat här i Gävle och sen tror vi att det är bäst att ta det lugnt fram till det är dags.

---

Kvällspasset igår igen och Brynäs spelade hemma mot Djurgården. Givet att vara där.

Enligt en spelarenkät i någon av kvällstidningarna innan säsongen är Läkerol Arena den näst tråkigaste arenan i Elitserien att spela i (bara SSK:s hemmarink får sämre omdöme).

Man kan ju förstå dem när det ser ut såhär på läktaren i omgång tre:



Skandalöst tunt med folk måste jag säga. Nu brukar det inte vara rusning till Läkerolen men i omgång tre mot DIF ska det kunna vara bra nära fullsatt i en stad med nära 100 000 invånare.
Tråkigast igår var det för dom som stannade hemma. Brynäs vann med 4-2 i en riktigt underhållande match. Nye målvakten Björn Bjurling fick briljera stundtals och vi valde att intervjua honom efter matchen. 

Knåpade ihop ett inslag till morgonsändningarna:

http://www.tv4play.se/nyheter/lokala_nyheter/gavle?videoId=1.1827764&selId=1.1062613&currPage=0


Delar av murvelhyllan igår:


Fr. v: Jimmy Roos, TV4. Anders Sundin, Sportbadet. Peter Bäckström, SVT.

När Brynäs ligger under är det garanterat på den här läktaren det gnälls mest i hela arenan.

---

Skulle betala räkningarna nyss. Men Nordea har fel på sidan.

"För närvarande kan det vara svårt att använda vissa delar av våra internettjänster."

Svinbra tajming att ha fel på den under löningsdag.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0