Förödande Almtuna

Mardrömmen är ett faktum.
Leksand inleder kvalserien borta mot Almtuna. I äckliga, skitiga, skabbiga Gränby Ishall. Där Leksand förlorat båda sina matcher den här säsongen (5-0 och 3-1). Nu vet jag ju inte hur spelarna känner, de kanske är glada att få den här matchen undanstökad och slippa ha den som en eventuell avgörande sista match.
Men jag vet inte. Starten i serien är ju så ohyggligt viktig. Tio matcher. Fem hemma, fem borta. Av de behöver du vinna minst två borta. Annars blir det ingen Elitserie.
Så jag skulle vilja säga att bortamatchen mot Almtuna på söndag är helt avgörande. Inte teoretiskt naturligtvis. Men i praktiken skulle en förlust där vara förödande.

Vinst mot Almtuna och Växjö hemma på tisdag blir en förhållandevis lätt match. Sen väntar en absolut nyckelmatch. SSK i Scaniarinken på torsdag.
Brr. Nervösa tider.

---

Solen skiner och det är sju plusgrader i skuggan. Välkommen vår!

---

Innebandysäsongen är mer eller mindre slut. Nu gäller det att ta tag i det här med träning själv. Inte det lättaste. Men ack så nödvändigt. Skulle behöva en PT tror jag.

Återstår att se om det blir ytterligare en säsong med innebandy och i så fall i vilket lag. Träningsförhållandena under denna säsong var inget vidare. På måndagar 21:30 i stans skabbigaste hall X-huset som varken har dusch eller omklädningrsrum. Torsdagar 17:30 i en finare hall, men kolla tiden. Har sprungit från jobbet och kommit med andan i halsen in på plan, oftast utan att ha hunnit äta något efter lunch. Inte optimalt. Och sen fredagar 18:30. Precis på det klockslag man i lugn och ro vill knäcka fredagspilsnern och laga fredagsmiddag.

---

Insåg precis att jag missar Leksands match på söndag. Den börjar 16:00 och det är en kvart in i SM-finalen i bandy i Uppsala där jag ju ska jobba. Men det kanske är lika bra. Hade ändå varit så spänd och nervös. Bättre att kolla resultatet efteråt.

---

Skönt med lugn lördag.
De två senaste har det varit big party och sånt tär på krafterna.
Hämtar Bettina när hon jobba klart, vi åker och handlar på Maxi, hemåt och kolla Brynäs mot Djurgården som sänds på Femman 16:00, sen matlagning i lugn och ro kryddat med en bättre film.

Kommentarer
Postat av: Sofia

ja, bara en timme kvar nu. nervöst är det! det vore ju kul om de bryter trenden som varit de senaste två åren... vi får se :) ja men det ska bli grymt på torsdag,vi fick tag på sittplats precis brevid borta-ståplatsen, det verkar bli mycket leksingar, så går det åt helvete har vi ju iaf haft kul innan matchen börjar! ;)

2010-03-21 @ 14:59:41
URL: http://sofiaalfredsson.blogg.se/
Postat av: Sofia

...förödande almtuna var ordet ja...

2010-03-21 @ 19:24:54
URL: http://sofiaalfredsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0