ReLoad

Veckorna rusar nu.
Imorgon går vi in i vecka 22 och sommaren har hunnit halvvägs förbi. Kvällarna är ännu ljusa men blir mörkare och mörkare och man vill fånga varenda en och spara till hösten. Jobbet är lugnare än någonsin och man får nästan dåligt samvete för att man är klar med sitt vid fyra på eftermiddagen.
Bara att ta vara på det. Ladda batterierna inför hösten.

---

Ikväll var vi och hälsade på kollegan Sven, hans Sonja och deras purfärska bäbis Mova. Blott nio dagar gammal gjorde hon inte av med mer energi än hon absolut behövde. Åt och sov och sov. En väldigt liten skapelse som föddes mindre än två dygn efter vi var hos Sven och Sonja på grillkväll.


En trött Mova tog emot.


Men showade lite ändå.


Två mycket stolta föräldrar.

---

En lugn helg hemmavid har passerat.
Vi åkte mest hem för att jag skulle träffa min gamle vän Xavier. Nästan två år sedan han satte sin fot här hemma så det kändes nästan som ett måste att träffas och catcha up lite grann. Det händer så mycket i respektive liv att det är svårt att hinna ifatt helt men vi gjorde ett gott försök under en resa till Norrköping och A-team på bio. Han är på denna sida vattnet ända till i början av september så vi lovade varandara att försöka träffas minst en gång till och då svinga ett par bägare som på den gamla goda tiden.

Ett par bilder från fredagskvällen i Valla.


I väntan på glöden.


Sune i sommarform. På span efter fågel.

---

Jag har köpt ännu ett tv-spel.
Försökte motstå in i det sista. Men helgens tittande på The Open från St. Andrews gjorde det omöjligt. Tiger Woods 10 är därför på väg hem från spelbutiken.se. Priset 129 spänn var faktiskt för bra. Spelet är visserligen snart ett år gammalt men inte mycket skiljer det från årets upplaga.
Det är till Wii:t vilket innebär att svingarna görs "på riktigt". Succéköp!

---

Nu blir det en nattmacka innan en ny högproduktiv arbetsdag väntar imorgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0