Hårt jobb


Ungefär såhär hårt har vi jobbat den här veckan.

Markus plockar disk, Sven äter mat, Jimmy berättar om sin nyinköpta bok alternativt pratar om nästa match i fotbolls-VM. Jag fotograferar.

Kortare sändningar under sommaren gör att vi har väldigt mycket nyheter att klämma in på väldigt lite sändningstid. Den här veckan har vi dessutom hittils varit en man för mycket.

Även om det blir lite långtråkigt fram på eftremiddagen är det faktiskt väldigt skönt med lite återhämtning. Under höst, vår och vinter blir ju normalt ganska högt tempo och en del stress. INte helt fel att få slippa det under några veckor. Och ladda batterierna inför valet som kommer något i hästväg i medierna, både lokalt och på riksnivå.

---

Hämtade ut ackrediteringen till Getaway Rock idag.
Blått VIP-band ingick. Trevligt.

Artister som känns obra att missa:

-Mustasch
-Meshuggah
-Deftones
-The Haunted

Och så kanske en skymt av gamla rävar såson Slash, Motörhead och Europe.

---

Gävles nya torg för 80 miljoner har fått sin alldeles egen Las Vegas-fontän.



Tror inte gallret ska stå där sen. Och då går mina tankar genast till alla småbarnsföräldrar som kommer få svårigheter med att komma hem med torra ungar.

---

Nästa bautamatch väntar.
Tyskland-Spanien i semifinal i VM. Mycket större än så blir det inte. Skulle väl vara Tyskland-Holland i final på söndag då. Ska bli otroligt intressant att se hur Spanien bär sig åt för att få stopp på den väldiga tyska maskinen. Jag tror dom får problem. 2-1 till Die Mannschaft är mitt tips.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0