Sex-sms. Nej tack.

Kvällspasset och redigering av Anna Haag. Längdskidåkaren som jag träffade i Östersund i onsdags. En mycket sympatisk ung tjej som nu befinner sig i Kanada med de övriga i landslaget för att genomföra de sista förberedelserna inför de viktigaste loppen på fyra år.  
Hon hade väldigt bråttom så det fick bli en väldigt snabb intervju (typ tre minuter inspelat tror jag) och sen några snabba bilder när hon åker fram och tillbaka. Men hon säger bra saker så det ska nog bli ett helt ok reportage.

Ett reportage som jag fått mycket beröm för är det med skidskytten Elisabeth Högberg som jag träffade samma dag som Anna Haag.

Här är det:
http://www.tv4play.se/nyheter/lokala_nyheter/gavle?videoId=1.1480190

---

Kvällstidningarna frotterar sig i frottyren.
Läste följande löp påväg till jobbet idag:

Polischefens
SEX-SMS
som gick till
NÄTFLIRTEN

Okej. Han har gjort bort sig och är förmodligen ett svin. Våldtog och planerade fler. Tidningarna älskar det och hänger ut honom i ett par dagar. Det förtjänar han.
Men nu någon vecka efter får det väl ändå räcka. Jag vill inte läsa mer. Lägg krut på nåt viktigare. 
Men ja okej, det finns säkert andra som vill läsa. Suck.

---

Olli Jokinen. Ett ganska roligt namn för det första.
För det andra är han en finsk hockeyspelare som inatt "trejdades" från Calgary Flames till New York Rangers. En trade är när två lag byter spelare med varandra. Det häpnadsväckande i dessa situationer är att de får reda på det ena kvällen efter en match och ska förmodligen inställa sig i det nya omklädningsrummet kvällen efter. Och dra på sig en helt annan tröja än kvällen innan.
Som för Jokinen nu. Igår match med Calgary hemma mot Flyers. Inatt match med Rangers mot LA Kings i Los Angeles. Så idag var det bara för Olli att packa trunken och boka första bästa flight till LA.
Så kul kan det vara att vara hockeymiljonär.

Olli Jokinen var för övrigt den spelare som missade öppet mål mot Tre Kronor i OS-finalen i Turin. Med bara minuten kvar står han och bara ska raka in den men då kommer Henke Lunkan Lundqvist och slänger fram klubbhandsken och räddar. Kolla 2:13 in i detta klipp:

http://www.youtube.com/watch?v=aFwZxqaOwLc

Brr. Jag ryser.

Hoppas på repris om några veckor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0