Två centimeter



Idag har hon funnits hos oss i över två veckor.
För varje dag växer sig banden starkare till denna lilla skapelse som man tycker gör framsteg varje dag. Lite starkare, lite mer medveten, lite mer vacker.
Rösten har hon också nu börjat använda till i alla fall lite mer än att skrika och gnälla med. Små, små steg mot bäbisprat är det varje dag.
Det är fantastiskt att få vara med och notera de små stegen.

Idag var vi på första BVC-besöket ett stenkast från hemmet. Max fem minuters gångavstånd. Vägning och mätning på programmet. Hon har vuxit två centimeter och är nu 53 cm lång. Vikten har glädjande nog också ökat. 3880 gram ligger hon på nu. Snart uppe på födselvikten igen.

---

Kändes helt okej att vara tillbaka på jobbet imorse. Fick bra med sömn och efter en rejäl kopp kaffe var man inne i nyhetsmaskineriet igen.
Emil Jönssons sprintseger, en biljakt i Gävle, Sveriges dyraste fjällstugor (i Sälen) och ytterligare ett kapitel i vargdebatten var bland det som slog sig in i sädningarna. For även ut till en kyrka i Gävle vid åtta och fångade bilder på när ett luciatåg stämningsfullt gled in och började sjunga för skolbarn.
Blev finemang som avslutning i morgonens sista sändning.

---





---

Nu ska det kokas ihop lite ört-té som gör det lättare att somna.
Sen spana på mina underbara tjejer som sover tillsammans framför teven i sovrummet.
Sen andra halvlek av Man Utd-Arsenal (1-0 i halvtid!).
Sen sova.
Sen jobba.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0