Gränsland

Mörkt ute och ensam på jobbet.
Dessutom en kväll där det inte finns något att göra. Min enda syssla är att följa Häcken-Gefle och Oskarshamn-Mora via Radiosporten. Kan ju låta slappt och skönt (och ja det var det första timmen) men med 1,5 timmar kvar tills passet är slut är tristessen total.

---

Fick idag muntligt klartecken för julsemester av nyhetschef Jimmy Roos.
Är således ledig 21-23 december och då ska det åkas skidor som aldrig förr. På söndagen den 20:e bär det nämligen av med familjen mot Hundfjället. Det är nu nästan tre år sen jag kastade sig ut för pisterna och längtan efter att få göra det igen gör sig ganska ofta påmind.

Ska bli rätt skönt med lite semester också. Blir ju en hel vecka där runt jul. Fantastiskt.
Men just nu är det väl så långt från semester det bara kan bli. Ett laglöst gränsland av kyla, duggregn och mörker.

Låter ju sjukt deprimerande faktiskt.

---

Ser ut att bli en ganska intensiv helg. Igen.
Träning som vanligt på fredag kväll. Match mot Gävle Södra kl. 11:00 på lördag. Tåg till Stockholm 14:06 för isärflyttningsfest hos Mackan och Jens i Hjorthagen.
Tillbaka 11:20 på söndag förmiddag. 15:00 är det avspark på Strömvallen. Örgryte kommer på besök och ska kämpa för allsvensk överlevnad. Sporten vill ha synkar (intervjuer) till 20:00-sändningen och betalar sköna söndags-slantar för några timmars jobb.
Sen var nog helgen slut. Igen.

---

Reporterpass imorgon. Och för en gångs skull vet jag vad jag ska göra. Bandyns elitserie har ju premiär på fredag och i vårt sändningsområde har vi inte mindre än fem lag i spel. SAIK, Bollnäs, Edsbyn, Broberg/Söderhamn och Falu BS. Blir förmodligen intervju med P4:s "expert" som varit med länge.
Hur ser du på lagen? Vilka ser bäst ut? Vilka står på Studenternas? Typ.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0