En dag och tre gratismackor

Kan inte skryta med att jag ätit som en hälsoguru idag.
Visst,  en hyfsad frukost med fil, crunchy och ett par skogaholmsskivor med leverpastej är väl helt okej. Men sen spårade det ur. Kaffe direkt på jobbet. Sen en banan inan jag och parktikant-Igor åkte till Landstingets högkvarter för veckans informtion om Den Nya Influensan (eller Svininfluensan som den populärt kallas).

Väl där bjöds det på en maffig baguette med sallad, kyckling och någon god dressing i. Den halva rödlöken som någon hade petet ner åkte dock bort direkt. Lök på en macka. Vidrigt. Efter pressträffen var det två mackor kvar på bordet och rummet var tomt. Vi tvekade inte att peta ner dom i väskan tillsammans med kameran. Det fick utgöra resten av lunchen när vi kom tillbaka.

En kopp kaffe till under eftermiddagens redigering. Ett äpple hastigt uppätet på vägen mellan jobbet och träningen. Jobbet slut 17.15. Träningsstart 17.30.

Direkt efter träningen bar det direkt av hemåt för en snabb dusch innan Läkerol arena väntade. Brynäs tog emot Rögle i Elitseriens tionde omgång. Torsdagkväll och dagen innan löning. Upplagt för party således. Not. 4300 sömniga på läktarna såg ett nästan lika sömningt hemmalag vinna med 3-2 efter sudden. Den hårt arbetande kanadensaren Steve Dixon stod för två baljor.

I första periodpausen intogs dagens tredje gratismacka på Läkerolens pressläktare. Det var också kvällens middag, tillsammans med en kaffe och mazarin direkt efteråt.

---

Leksand förlorade hemma mot Mora igår med 4-1.
Nästan vidrigare än lök på en macka.
Tur att jag inte såg det. Var ute och käkade med jobbarkompisarna.
Om jag bevittnat Moras 0-3 i spel 5 mot 3 (för Leksand!) hade vi nog varit en TV-apparat fattigare.

---

Svarta Pärlans första färd hemåt imorgon.
Blir en fröjd att koppla på farthållaren på E4 strax innan Älvkarleby och styra söderut.

---


Wall Street Bull i juni '07.
Känns aningen overkligt att man varit där. Måste bli återbesök snart.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0