Sportchefens utbrott

Möte med Pelle Olsson idag.
Pelle Olsson är Gefle:s tränare, sportchef och talangscout. Att han sitter på alla de stolarna och i praktiken gör tre personers jobb säger ganska mycket om Gefle IF som klubb. Liten, personlig och snål. 

Egentligen är det otroligt att de ens finns kvar i Allsvenskan. Här kan man prata om en förening som vänder på slantarna varje dag.

Därför var Pelle en aning irriterad idag när vi kl. 15 träffades i hans fina kontor på kansliet och i en intervju skulle summera säsongen. Han hade nämligen nyss varit på ett möte med Gävle Kommun, som meddelade att hyran för den skamligt slitna arenan Strömvallen ska höjas med 600 000 (!) nästa år. En förmögenhet för en klubb som GIF.

- Det här är förödande för hela föreningen, frustade han.

Och då ska man veta att Pelle är en man som vanligtvis inte är så frispråkig.

Det blev hursomhelst en bra intervju.
Runt 20 minuter som imorgon ska redigeras ner till 1:30. Pust.

---

Det kom med Jetpak-leverans igår.


GeForce 9500GS. Med blå fläktkåpa.

Förhoppningsvis låter detta inte som en gräsklippare. Ska peta in det i helgen är tanken.

---

Uppsala på lördag.
En liten träff med några mycket goda vänner sen lumpartiden. Lindström, Nilsen och Håkansson som det ser ut nu. Ett par pilsner i Lindströms nya lya mitt i stan, sen blir det nog en sväng till nån krog i närheten. Jag har redan röstat på Nitton. Ett mysigt litet hak i Linnés kvarter där det brukar finnas truadur. Ett utsökt, lokalt öl har dom också.

---

Första riktiga snöfallet i Gävle idag. Tyvärr inget som stannade på backen. Bara isigt kyliga vindar som obarmhärtigt gick igenom höstrocken.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0