Tuffa tider

Leksand gjorde ju som jag ville. De sparkade tränarna Kempe och Jonsson. Problemet var bara att de sparkades en match för sent samt ersattes med helt fel personer. Det resulterade igår i en fruktansvärt förnedrande hemmaförlust mot Växjö. VÄXJÖ!!!

Nu när alla fiaskons moder är fullbordat i och med fyra raka förluster återstår ju bara frågan; kan man dra sig ur kvalserien på något sätt? Jag menar det finns säkert ett flertal division tre-lag i trakten som är sugna. Och de skulle med all säkerhet kunna hävda sig bättre än vad Leksands IF gjort på sistone. Falu HC? Rättviks damer kanske?

---

En otroligt effektiv helg förtjänar onekligen att saluteras. Jag och Betti tog ledigt i fredags och for hemåt sörmland över helgen. På tre dagar hann vi träffa alla våra föräldrar och syskon, besöka flertalet släktingar som har fått barn/ska få barn, dricka öl/cider med våra vänner och dessutom hann undertecknad tvätta av Silverpilen, både in- och utvändigt. Lägg därtill några timmars relax utan att behöva tänka på diverse hemmabestyr,

Nu bär det av till jobbet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0