VD:n fick på nöten

Kvällspass på jobbet idag som började med ett uppdrag åt kollegorna i Stockholm.

Här om dagen avslöjade ju TV4:s Kalla Fakta att gäss och ankor plockas levande hos leverantörer i bl.a Ungern och Italien. Dunet skickas sen till Sverige och stoppas i täcken och kuddar. Det gillas inte av journalister och medborgare och idag fick pamparna stå till svars.

Mitt och reporter Anna Björklunds uppdrag blev således att ställa Jysk´s vd Johan Sjödin mot väggen och fråga: "Ska det va såhär?". Vd:n bor i Gävle och redaktionen i Sthlm bad oss om hjälp så vi får ut till Köpis i Valbo och träffade honom. Han var trevlig och svarade artigt. Vi fick sen ta bilderi butiken och intervjua kunder. Bara för Jysk att krypa till korset altså. Vd:n svarade (såklart) att Jysk "skulle se över sina rutiner" och "skärpa kraven på sena leverantörer".
Tjoho. Dra den om rödluvan också. Det sa vi inte åt honom men man har ju hört visan förut.

Materialet skickades sen till Sthlm och bakades in i ett inslag som gick i TV4Nyheterna 19.00 ikväll. Vår intervju och mina bilder var med. Alltid trevlig att ha material med i "rixet" .

Vi gjorde också ett inslag med lokal vinkel som vi sände i vår sändning en halvtimme tidigare. Finns att beskåda på nyhetskanalen.se/gavle.


VD:n klart pressad mot väggen

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är fan det äckligaste kräk jag någonsin sett.

2011-10-12 @ 19:35:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0