Heja Brynäs!?

Kvällspasset ikväll och Brynäs spelar hemma. Det kan betyda att det blir elitseriehockey på betald arbetstid. Återstår att se vad redaktör Hermansson har för planer. Ska puffa för att vi behöver vara där och jaga intervjuer efter matchen. Det är ju en otroligt viktig match. Brynäs har hamnat precis under slutspelsstrecket efter en rad rent bedrövliga insatser. I senaste matchen borta mot Frölunda skulle förut så säkre Markström inte ha fångat en badboll och Widing var lååångt ifrån landslagsformen.
Linköping på besök i Läkerolen ikväll. Ett lag som Brynäs har haft ganska lätt för under säsongen. Borde kunna ge tre poäng.

---

Räntan sjunker nu. Pratade precis med Bettina som vill binda lånet. "...kan vara bra nu innan det blir inflamation...ehh inflation menade jag" sa raringen och uppmanade mig att maila vår bankkontakt Birgitta Nordlander, a.k.a "Biggan". Mailade henne innan jul och frågade om det var dags att binda, men då rådde hon oss att vänta då prognoserna lovade ytterligare sänkta räntor. Där är vi nog nu och det är time för ytterligare ett mail.

---

Heja Brynäs nu, de måste klara slutspel. Bloggen vill absolut inte ha detta lag mot Leksand i Kvalserien. Det ligger alldeles för mycket prestige och psykologi i dessa möten. Koncetration på hockeyn vill vi ha.


Nu ska jag maila Biggan och sen kolla andra åket i damernas storslalom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0