Bowmore

Äntligen fredag.
Sällan har dessa ord känts så välanvända. Efter två helger på raken med en trettiomilaresa på fredagskvällen är det nu ganska skönt att efter innebandyträning och tacos bara luta sig tillbaka med en tjeckisk pilsner och ett glas Bowmore. Slutade tidigt idag och Bettina var ledig. Vi åkte till Uppsala för att byta in lite överblivet köksmaterial på Bauhaus.


Här blandas vår nya färg på Bauhaus. Lilavittgrått fastnade vi för. Till köket.


Det blev drygt 1200 spänn över, vilket till Bettinas stora glädje bl.a räckte till en ny orkidé.
Det blev också en ny termometer, ett nytt duschdraperi och en tumstock.

Sen brände vi av in mot city för att jaga ett TP på Åhlens. Men de hade (precis som i Gävle) bara brädspel inne runt jul. Så presentkortet från Sonja och Rolf får vackert vila här hemma några månader. För ett TP ska det bli.


Här köper Bettis lunch på sitt favvosalladshak Cupido. För mig blev det en frensk på gatan.


Vi satte oss vid gamla hederliga Fyrisån och mumsade...


Fram tills det att himlen öppnade sig och vi fick retirera mot Silverpilen och hem mot Gefle igen.
Uppsala är en mycket trevlig stad. Efter att ha bott där bara ett år så kändes det på något vis som att komma hem. Stan känns så levande på något vis (vilket ju kan bero på de 23 miljoner studenterna, men i alla fall).  Men Gävle är inte fy skam det heller. Bra på andra sätt. Allsvensk fotboll och Elitseriehockey i samma stad. Bara Sthlm och Göteborg kan ,utöver Gävle, stoltsera med det.

---

Just nu detta:

Tackar far för denna utmärkta födelsedagsgåva.
Mycket rökig har jag nyss erfarit, men jäkligt god.

---

Imorgon blir det målning av kök och besök på Gävles Marinfestival. Kommunen betalar kalaset så alla kan gå dit och kolla på båtar och njuta av underhållning. P.Floyd, ett hyllat hyllningsband till Pink Floyd, spelar imorgon kl22. Planen är att spana in den spelningen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0