Nattligt impulsköp på CDON.

Det var onekligen värt att sitta uppe inatt. Vilken rackarns match det blev!

Capitals vann till slut med 2-1 efter en fullständigt makalös kampmatch. Rangers dominerade första och ägde andra, sen kom Caps igen och tog fullständigt över matchen i den avslutande akten. Därför var det inte så överaskande att vetaranen Fedorov tryckte dit segermålet med fyra minuter kvar.

Synd om Henke som gjort en kanonmatch.
Kul för Nicklas Bäckström som spelade fram till 1-0-målet. Killen har den här säsongen utvecklats till en av våra absolut största stjärnor där borta. Han är ju från Valbo utanför Gävle och har spelat i Brynäs. Jag och SVT-Niklas träffade honom i somras när han var hemma på semester. En ganska blyg kille som inte gärna pratade om pengar.  
- Inga frågor om pengar och bilar och sånt bara, viskade Bäckis fram innan intervjun.

---

I en av periodpauserna satt jag och lyssnade på Lamb of God och Lars Winnerbäck. Fick då en obestridlig lust att beställa något från CDON.com. Klickade mig in och impulsade ner följande i varukorgen; Lamp Of God's senaste platta "Wrath", filmen "Solen i ögonen" om Lars Winnerbäck som inkluderar 17 livelåtar från förra sommarens briljanta sverigeturné samt Mastodon's grymma skiva "Leviathan".

---

Kom i säng framåt halv fyra i morse och sov sen till elva. Lär bli fler sådana nätter nu när Stanley Cup rasar vidare. Min favorit är nog Vancouver med Sudden och tvillingarna Sedin i spetsen. Det är nog sista chansen för en ålderman som Sundin att få lyfta bucklan.

---

På jobbet nu och inget speciellt inbokat. Följer Gefles bortamatch mot Malmö FF via radiosporten. 0-0 en bit in i andra halvlek. Ska sy ihop någon form av referat till imorgon bitti. En mållös match underlättar ju inte i det arbetet, så att säga. Får försöka få tag på tränare Pelle Olsson på telefon efter matchen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0