Balkonglycka

Vuxenpoängen haglar här i Gefle. Förra helgen investerades det i utemöbler och planerades för renovering av kök. Den här helgen har vi köpt träolja till möblerna och balkongens trätrall.

Det känns för övrigt otroligt bra att ha en balkong. Förra våren bodde vi instängda på nitton kvadrat hela våren och sommaren. Nu har vi en balkong  vars yta motsvarar ungefär en tredjedel av vår cell på flogsta-fängelset (ok, lite att överdriva  kanske men med 30 grader och sol mitt i juli var det f-n inte roligt att sitta där inne).

---

Investrade i nya jeans igår. Kors i taket kan man säga. Det är inte ofta det händer.  I alla fall inte med lyckat resultat. Men de nästan svarta Lee-paltorna känns i skrivande stund som ett godkänt köp. Lite mer loose fit än innan men ändå bra passform. Fynd på Carlings jeans-rensning i Valbo.

---

Det blev ju Kahnberg, inte Beaudoin. En helt ok värvning det med, förutsatt att killen är motiverad till hundra procent och att han hamnar i en bra omgivning. En ny förstalina med Granström - Lind - Kahnberg kanske?

Nu åter till teven och SM-final tre av sju. Känslan är att FBK vinner i sudden. 1-2 till slut?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0