Däckad av en tvådagars

Det märks att man börjar bli gammal. För tre år sen betade man av en torsdag-lördag utan större problem. Efter en helg med två festdagar låg jag igår helt utslagen med feber, illamående och allmän utmattning som resultat. Lyckligtvis är det något bättre idag.

I fredags bar det av på konferens/kickoff med jobbet. Destinationen var Sandhamn i Stockholms skärgård. Det hela inleddes med stor grillmiddag och underhållning när vi kom fram vid 19-tiden. Sen fortsatte kvällen på Sandhamns enda (men väldigt ösiga) uteställe. Dans och öl fram till tvåtiden sen isäng. 07.30 var det väckning för frukost i samma lokal som dansen. Det var inte lika livat som några timmar tidigare om man säger så. Äggröra och kaffe sen föreläsning om TV4 Sveriges nya organisation. Lunchpaus med häftig båtåkning i skärgårn sen fortsatt information om höstens nyheter. Båten hemåt vid fem.

Väl hemma i Uppsala bar det sen direkt av mot Rimbo. Gamle lumparpolaren Fredlund ställde till med kräftskiva och det var svårt att tacka nej. Tänkte ta det lungt men alla vet ju hur det brukar gå om man tänker så. Öl, kräftor, nubbe och sen var det igång igen. Höjdpunkten var Fredlunds extremt fräscha utomhusjacuzzi. Där satt vi under bar himmel ett par timmar och enades om att det fanns sämre platser på planeten just då.

Söndagen var sen mycket lugn. Kollade fotboll med Chelsea-Rödis innan jag hämtade upp Bettina som var minst lika sliten som jag efter att också varit på kickoff med Resia. Finlandskryssning med Hawaii-tema satte sina spår även det. Hem sen till vår sjukt stökiga 19-kvadratare och vila.

Raring Bettina som shoppade massor med fina och bra saker till mig, öl, fazermint, jäger, bok. Puss!
---

Mindre än en månad till flytt nu! Funderar just nu mycket på hur vi ska förvara alla CD-skivor.



Redo för RIB-båtsfärd i 54 knop (närmare 100 km/h).

Kommentarer
Postat av: Therese

Haha,du ser lite nervös ut!<3

2008-10-22 @ 19:35:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0