Biljettfiaskot

Idag kl 09.00 släpptes biljetterna till Metallicas två spelningar i Globen i början av Mars nästa år. Enligt kusin Vigge hade vi biljetter "säkrade" tack vare en kontakt han har. Men icke. Det sprack och trots idogt riingande under morgon och förmiddag står vi nu utan plåtar. Fiasko. Kort och gott. 

Ljus finns dock i tunneln. Tydligen har de biljetter som släppts idag inte behövt betalas direkt. Det betyder att de tusentals(hoppas jag) biljetter som bokats av fjuniga tonåringar utan pengar kommer att släppas när tiden går ut om några dagar. Då gäller det att vara med. Annars blir det väl biljettnu.se igen. 1795 riksdaler för en (1) biljett.

---

Idag var Bettina och jag på banken för att diskutera vår räntesituation med vår supertrevliga bankkvinna Birgitta Nordlander. Det gick väldigt bra, vi beslöt oss för att avvakta och se vad som händer framöver istället för att binda lånen nu när räntan är förhållandevis hög. Sen fick vi lite förklaringar till våra frågor om den första avbetalningen på lånet. Dessutom värvades Bettina hux flux över till Nordea från Swedbank. Har ju tjatat på henne nu ett tag så det var på tiden :D. Skämt åsido, det blir ju mycket smidigare att sköta våra gemenesamma bankärenden om vi har en gemensam bank och samma kontaktperson där.

---

Nu ska jag tvätta och fixa lite och sen matlagning innan det är dags för träning 20.30-21.30




Mörk höst nu så plockar fram en av de bästa sommarbilder jag tagit.
Syskon Therese och Mackan flyger genom vattenspridare sommaren 06.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0