Bort med Lehman

Lördagsvila med en bra bok samtidigt som OS skvalpar i bakgrunden. Det har ju ännu inte börjat riktigt på allvar men OS är ju ändå OS. Skönt att damerna slog Argentina i fotbollen. Borde ha slutat ungefär 12-0 med tanke på alla chanser men 1-0 fick tydligen räcka. Kul också med simning. Och även om Sverige inte är speciellt bra längre är kommentatorerna Staffan Lindeborg och Hans Chrunak alltid underhållande att lyssna till. Rutin och kunnande så det både räcker och blir över.
Men en sak som stör mig i sändningarna stavas Marie Lehman. Studioankaret känns verkligen inte bekväm i sin roll. Hon ger ett osäkert intryck och ställer fåniga och feltajmade frågor. Nä, SVT, sluta kvotera nu och in med Popsen i studion.

Studion är för övrigt mycket vacker. Bilden i kamera 2 där huvudgästen sitter är ju sanslöst vacker med OS-stadion och den brinnande facklan i bakgrunden.

---

Ikväll blir det bio med älskling. De succéförvärvade gratisbiljetterna måste ju utnyttjas och Bruce Wayne står för underhållningen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0