Mutlunch i Hudik

Hemma i Uppsala igen efter fullspäckad helg. Bloggen har fått vila till förmån för vissa högre prioriterade punkter såsom att äta smörgåstårta, tvätta bilen samt spendera kvalitetstid med min lilla prinsessa. Hann dessutom med att dricka öl och umgås med Henke, Björn och grabbarna.

---

Jag var i Hudiksvall i fredags och jobbade. Ett inslag skulle göras. Den så hett efterlängtade nya simhallen skulle ju avtäckas, åtminstone på pränt. Gustaf Appel, en ung fräsig arkitekt vann med sin spa-inspirerade skapelse. Han hade Prada-jeans och jättekrulligt hår.

Efter presskonferensen bjöds det på lunchbuffé. Kassler, potatis och sås.

Två fördelar när det vankas presskonferens (även kallat PK) är dels att allt finns paketerat och serverat i form av faktamaterial och intervjupersoner m.m. Dels bjuds det ofta på god och påkostad mat. Det finns också nackdelar såklart. Den största; den journalistiska bedömningen av händelsen riskerar att förskönas på grund av de två tidigare nämnda fördelarna. Och det finns alltid en gräns som man börjar känna rätt bra själv. I fredags gick den vid ett, på lunchstolen, prydligt ihoprullat badlakan med texten "Hudiksvalls Kommun". Det åkte inte med hem.

Inslaget då? Jodå, det blev ett helt ok fredagsinslag. Lite lagom runt sådär.

---

HV71 vann till slut alltså SM-guld. Vet inte vad jag ska säga mer än att dom var väl förtjänta av det om man ser till säsongen som helhet. Dom vann ju serien överlägset. Tabellen ljuger aldrig.
Men LHC hade otur med mycket, skador och domslut till exempel. Flera direkt skandalösa domslut tog till slut ut sin rätt. Men om LHC någonsin ska ta hem guldet till Cloetta måste man ha en vinnare mellan stolparna.



Nu ska jag diska. Över och ut.

Kommentarer
Postat av: Bettina

Du är bäst! I löööv u!

2008-04-22 @ 10:06:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0